Hotel Zefiros

Na samoj plazi u Paraliji se nalazi Hotel Zefiros, prisutan u nasoj ponudi vec duzi niz godina.

Ove sezone sa potpuno novim namestajem predstavlja pravi izbor za sve kategorije turista , kako za mlade zeljne provoda tako i za porodice sa malom decom zboig blizine plaze, jer se i sam nalazi na samom pesku.Lokacija samog Hotela Zefiros je desno od crkve u Paraliji , suprotno od Olimpik beach-a.
Hotel Zefiros je apartmanskog tipa i raspolaze   1/2 I 1/3 studijima.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, terasu, čajnu kuhinju (sa osnovnim posuđem, frižiderom, i rešo sa dve ringle) TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno).

Posteljina se menja na 5 dana(gosti dobijaju posteljinu koju sami menjaju).

WI-FI – agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema. Vila nema parking (mogućnost parkiranja na ulici).

Hotel ima sopstvenu plažu, recepciju, lift, fen za kosu i sef u sobi.

POPUSTI I DOPLATE:
dete kao dodatna osoba prvo dete do 6 godina starosti plaća samo dinarski deo i koristi zajednički ležaj  
klima-uređaj doplata na licu mesta 50€ po smeni
spajanje smena autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 dinara po osobi
sopstveni prevoz u slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za dinarski deo

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan : Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa.(Tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 10 dana pre početka putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2.dan : Dolazak u Paraliu u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani objekat  (ulaz u studia/apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.
3.-11.dan : Boravak u izabranom  studiu/apartmanu. Noćenje.
12.dan : Napuštanje studia/apartmana u 09:00 časova. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).
13.dan : Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 

CENA  PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
•    prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker,audio, klima, wi-fi, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane idr. tokom putovanja)  na relaciji Beograd-Paralia-Beograd
•    smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima/apartmanima
•    usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
•    troškove organizacije i vođstva puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
•    međunarodno putno zdravstveno osiguranje, prema cenovniku osiguravajuće kompanije “AMS OSIGURANJE”
(plaća se u agenciji, a osigurana suma je 30.000e)
•    Individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u  vili.

POPUSTI I DOPLATE

•   prvo dete do 6 godina starosti plaća samo dinarski deo i koristi zajednički ležaj
Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve odrasle osobe. Dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja
•     u slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 20€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana za drugu smenu.

 

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana.
•    ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
•    doplata za jednokrevetni studio/apartman – 80% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu)
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa Banke na dan uplate
UPLATA U CELOSTI:  uplata kompletne cene aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate u celosti odobravati popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.
UPLATA DO POLASKA: 40% akontacija prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15. u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacija prilikom rezervacije,  ostatak u jednakim mesečnim ratama  do 15.12.2018. – bez uvećavanja, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju,  uz upisivanje dospeća rata na 05.,15. ili 25. u mesecu.
PLATNE KARTICE :  Visa, Master, Maestro, American Express, Dina
ADMINISTRATIVNA  ZABRANA: 30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2018.godine, bez uvećavanja.

 

AUTOBUSKI PREVOZ:
Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj  u letnjoj sezoni 2017 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika.
Povratak  za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije.
(Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača od 9 sati).
Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu  polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona.
Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija.Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu.
Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

 

SOPSTVENI PREVOZ:
Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vouchera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, Mup R Srbije, Konzularno odeljenje R Grčke).