VILA PETROS

Vila Petros se nalazi na 150 metara udaljenosti od supermarketa “Carrefour”. Od plaže je deli 270 metara, odnosno 3-4 minute laganog hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim,trokrevetnim I cetvorokrevetnim studijima na prvom I drugom spratu. Svi studiji su komforni I imaju kupatilo, TV, ormar, toaletni stočić, terase sa garniturom za sedenje. U svakom studiju se nalazi klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje na licu mesta, 5 eura po danu. Gostima je na rapolaganju wireless internet čije se korišćenje ne naplaćuje. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Nase mišljenje: Usuškana vila, mir i tišina…Blizina supermarketa je njena prednost…Krenite i Vi u Nei Pori i uživajte u zrnasto-zlatnožutom pesku i uverite se zasto je baš ovo mesto omiljeno među našim turistima….

1/2studio – dva standardna ležaja
1/3studio – jedan francuski ležaj i jedan standardni ležaj
1/4studio – jedan francuski ležaj i dva standardna ležaja

petros c

POLAZAK JE DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE.

Na dan uplate vrednost eura se računa po prodajnom kursu ProCredit banke.

POPUSTI I DOPLATE:
Pod uslovom da nema vlastiti ležaj, u svakoj smeštajnoj jedinici može besplatno boraviti PO JEDNO dete do 10godina, a autobusku kartu plaća po cenovniku.
Doplata za 1/1 iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana po smeni i radi se isključivo na upit.
Za spajanje smena na autobuskom prevozu(paket aranžmana) umanjenje po osobi iznosi 25eura.

PREVOZ AUTOBUSOM -CENE PO OSOBI -SEDIŠTU

Polazak iz

Odrasla osoba

Dete do 10 god

Sombora, parking ispred F.K. „Radnički”, u 15:00h

75

65

Subotica, parking iza Radničkog univerziteta,15:15h

75

65

Kula(uslovna stanica Ekonomska skola) 15:40h, Crvenka,(preko puta autobuske)15:35h

75

65

Bačka Topola OMV pumpa -na auto putu kod petlje Bačka Topola  15:45h

75

65

Vrbas ( preko puta Idea market-a) 15:55h

70

60

Odzaci (ispred autobuske stanice )15:45h, Backa Palanka (parking pored zgrade DTD) 16:30h

70

60

Bačka Palanka parking pored zgrade DTD 16:30h

70

60

Novi Sad, parking restorana “Zlatna Medalja”16:45h

65

55

Novi Beograd,veliki parking preko puta buvlje pijace 18:15h

60

50

Smederevo autoput Kolari 19:15h

60

50

Niš-benzinska pumpa preko puta motela Nais 22:45h

50

40

Pumpe i moteli do graničnog prelaza Preševo

45

35

Cena povratne karte po osobi (u EUR – dinarska protivvrednost)

Cena prevoza u jednom pravcu iznosi 70% od gore navedenih

SVAKO DETE MORA PO ZAKONU IMATI SVOJE SEDIŠTE

Doplata za prevoz iz Zrenjanina, Subotice i Bačke Topole ( paket aranžmani ) po osobi iznosi 15 E. Transferi od i do navedenih mesta obavljaće se kombi vozilima, mini busevima kao i putničkim automobilima u zavisnosti od broja prijavljenih putnika.

Prevoz je organizovan autobusima visoke turističke klase (klima, audio i video oprema).

Putovanje do letovališta iz Sombora traje okvirno 16h, iz Beograda 12H uključujuci pauze i četiri granične procedure zbog kojih su moguća čekanja sa nepredvidivom dužinom trajanja, na koja Organizator putovanja ne moze uticati

Moguće je priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skopje.
Vreme povratka iz letovališta je informativnog karaktera (zbog poštovanja propisa iz oblasti saobraćaja), informaciju o tačnom vremenu putnici dobijaju na dan polaska.

Povratak iz Leptokarie je poslednjeg dana po terminima iz programa u 19,00h.

Povratak iz Olympic Beach-a je poslednjeg dana po terminima iz programa u 19:30h
Povratak iz Paralije je poslednjeg dana po terminima iz programa u 19:45h
Raspored sedenja se određuje po redosledu prijava putnika,računarskom evidencijom.

Napomena :Putnici koji žele da biraju prednja mesta – ukoliko nisu već rezervisana, mogu to uraditi uz doplatu od 20eura po sedištu za povratnu kartu.Putnici moraju da prihvate bilo koje sediste koje mu organizator dodeli.Red sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava,osim u izuzetnim slučajevima kada se određena sedišta mogu dodeliti trudnicama, invalidima I slično…

POPUSTI ZA RANE UPLATE:

-za celokupnu uplatu paket aranžmana do 31.12.2015 godine odobravamo popust 5%

-za celokupnu uplatu do 31.12.2015 godine odobravamo 10%popust za apartmanski smeštaj(sopstveni prevoz)

-za celokupnu uplatu do 31.05.2016 godine odobravamo 5%popust za apartmanski smeštaj(sopstveni prevoz)

NAČIN PLAĆANJA:

1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15dana pre početka korišćenja aranžmana.

2.UPLATA NA RATE

2a) Čekovima građana bez uvećanja-30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2016.godine.

2b) Administrativna zabrana-akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši po kursu za efektivu na dan izdavanja rešenja o administrativnoj zabrani.Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.Poslednja rata dospeva na naplatu 15.12.2016.godine

3.KREDIT BANKE

-po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, i ostatak duga ostaje izražen u EUR.Uplaćen iznos ne podleže promeni usled promene kursa EUR/DIN.

NAPOMENA:
Cenovnik br. 1 od 27.10.2015.godine

Fotografije objekata,zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znace jednoobrazni izgled svake sobe,kupatila ili kuhinje.Informacije o objektima su informativnog karaktera,Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne i nenamerne nepravilnosti na sajtu kao i pogrešne informacije date usmenim putem,zadržava pravo izmene programa putovanja i cena usled promena na tržištu. U većini letovališta ne postoji infrastuktura koja obezbeđuje brzi internet , pa se prilikom velike opterećenosti može desiti da je protok usporen ili da je priključenje na internet povremeno nemoguć.Agencija ne garantuje brzinu protoka interneta kao ni jačinu signala.

Organizator putovanja ne garantuje spratnost,pogled,broj apartmana ili sobe,sedište u autobusu,ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
Aranžman je rađen na bazi 40 putnika u autobusu, u suprotnom , krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.