Vila Stefania Lux Nikiti

Vila Stefania Lux Nikiti  je nova vila, novosagrađena  2015 godine, a koja se nalazi u novom aprtmanskom delu Nikitija . Sama vila Stefania Lux  se sastoji  od nekoliko zgrada smeštenih u predivnom dvorištu sa dosta zelenih površina i lepo uređenom baštom. Ova nova vila sa moderno uređenim studijima i apartmanima, predstavlja odličan izbor za smeštaj svih gostiju, a posebno je pogodna za porodice sa decom.  Vila Stefania Lux Nikiti Nalazi se na svega 80m od plaže.

Vila Stefannia Lux Nikiti  se nalazi na 80m od mora, u mirnom delu Nikitija u delu gde pocinje lepo uredjeno stetaliste .

Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 2 do 4 osobe (peta osoba može biti dete do 6godina pod uslovom da nema sopstveni krevet), smešteni u nekoliko zgrada u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji/apartmani poseduju LCD TV, besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera), kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj ( koriščenje uključenu u cenu ),  terase.
Apartman se sastoji od fizicki odvojene sobe za spavanje u kojoj se nalazi francuski lezaj, a u kuhinjskom delu se nalazi sofa na razvlacenje. Dok se u studiju sve nalazi u jednoj prostoriji.

Sadržaj: prostor za parkiranje automobila , tuš u dvorištu.

Koordinate: 40°12’41.1″N 23°40’28.9″E

vila-stefania-lux-nikiti-10 nocenja

Napomene

 • Paket aranzman: apartmanski smestaj i autobus. Cena po osobi ( dinarski + devizni deo /u eurima)
 • Dinarski deo aranzmana za odrasle iznosi 8.750, za decu od 0 do 12 godina iznosi 6000
 • Dinarski deo aranzmana za sopstveni prevoz i za decu i za odrasle iznosi 1750 dinara
 • Cena po osobi, najam, sa ukljucenim autobuskim prevozom za 11 dana / 10 noci. Autobuski prevoz se organizuje samo za naznacene datume
 • Dete koje nema sopstveni krevet placa samo dinarski deo aranzmana ukoliko koristi autobuski prevoz
 • Popusti za polaske iz Nisa su: 500 dinara
 • Doplate za polaske-transfere iz: Subotice, Sombora 25 eura; Kikinda, Zrenjanin, Vrsac 20 eura; Kragujevac, Krusevac, Pancevo 10 eura; (min 3 putnika)
 • Ukoliko stranke vezuju 2 x 10 dana, a koriste autobuski prevoz, dinarski deo je 10.500 dinara (8750+1750), ili 3500 dinara ako idu sopstvenim prevozom (1750 + 1750) za odrasle osobe
 • POPUSTI ZA UPLATU U CELOSTI (na devizni deo): 20% za rezervacije do 31.12.2016, 15% za rezervacije do 31.01.2017., 10% za rezervacije do 28.02.2017
 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banca Intese, na dan uplate aranžmana. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude. 

  Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:
  1.
  UPLATA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE:

  First minute popusti vaze za uplatu u celosti prilikom rezervacije

  – kod svake vile ispod tabele se nalaze aktuelni popusti za uplatu u celosti
  – popusti ne vaze za smene sa *
  – hotelski smeštaj ima posebne uslove plaćanja i popuste u zavisnosti od hotela do hotela

  2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
  – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta

  3. UPLATA NA RATE:
  -akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da  ide samo devizni deo  aranžmana. Ostale usluge se plaćaju 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2017. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod=jedan euroobračunava se na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intese.

  4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
  – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali deo u ratama do decembra, bez uvećanja. Na rate može da  ide samo devizni deo  aranžmana. Rata se iskazuje u bodovima, jedan bod=jedan euro na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intese. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Za sindikate i preduzeća sa kojima imamo sklopljen ugovor mogućnost plaćanja do 15.03.2018.

  5. PLATNIM KARTICAMA:
  – dinacard, visa, visa electron, mastercard, maestro, american express, intesa frendi na 6 rata bez kamate

  6. KREDITI BANAKA
  realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora, po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Potvrdu da je kredit odobren kupac dostavlja agenciji najkasnije u roku od 5 dana od dana izdavanja profakture, u protivnom rezervacija se smatra storniranom

 • PROGRAM PUTOVANJA:
  1. dan:
  Novi Sad/Beograd– sastanak putnika na mestu polaska ( tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  2. dan–11./16 dan:
  Nikiti – dolazak, smeštaj u apartmane do 16h, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
  11./16. dan:
  Nikiti – izlazak iz apartmana u 9h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima.  Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom, o tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, telefonom ili sms porukom.Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  12./17. dan:
  – Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.U cenu aranžmana je uračunato: 
  – smeštaj u odabranim objektima na bazi  10 / 12- ili 15 noćenja
  autobuski prevoz za 10 nocenja  za naznacene datume
  – usluge pratioca grupe
  – usluge predstavnika agencije.U cenu aranžmana nije uračunato:
  – putno zdravstveno osiguranje
  održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
  – ostale nepomenute uslugeOBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE:
  Svaki putnik sa srpsim pasosem je duzan da ima putno osiguranje na putovanju za zemlje Sengenskog sporazuma. Organziator putovanja obezbedjuje grupnu polisu po napovoljnijim uslovima. Osim grupnog osiguranja, u agenciji se moze kupiti i polisa za individualno osiguranje, porodicno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje od otkaza aranzmana ( sto posebno preporucujemo).
   

  *Ulazak u apartmane pri dolasku je do 16:00h.*
  *Napuštanje apartmana poslednjeg dana do 09:00h.*