VILA INA 2 Neos Marmaras

VILA INA 2 – Za poznavaoce Neos Marmarasa vila Ina 2 ima idealnu lokaciju. Vila Ina 2 se nalazi na samo 50m od obale i na nekih 100m od prvih plaža na najvećoj i najlepšoj gradskoj plaži Neos Marmarasa. Od zvaničnog centra mesta i mase prodavnica, restorana, suvenirnica  vila Ina 2 je udaljena 3 min laganog hoda. Preko puta vile Ina 2 nalazi se pekara, kao i dva supermarketa. Moderno opremljeni studiji, neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

DVOKREVETNI STUDIJI:  Studiji se nalaze u dovirsnom delu kuce, ili u prizemlju, na prvom i drugom spratu i sastoje se od francuskog ležaja dimenzija 200x140cm, TV/KAT, klima uređaj (korišćenje je besplatno), noćni stočić, orman, kao i kuhinjski deo koji je u potpunosti opremljen sa posuđem, rešo sa dve ringle, frižider, aspirator. Kupatila su sa ukusom napravljena i imaju tuš/wc
TROKREVETNI  STUDIJI
:  Studiji se nalaze u dvorisnom delu kuce, ili u prizemlju, sastoje se od francuskog ležaja i još jednog ležaja  ili fotelje na razvlačenje, TV/KAT, klima uređaj (korišćenje je besplatno), noćni stočić, orman, kao i kuhinjski deo koji je u potpunosti opremljen sa posuđem, rešo sa dve ringle, frižider, aspirator. Kupatila su sa ukusom napravljena i imaju tuš/wc
ČETVOROKREVETNI STUDIJI
: Studiji se nalaze u dvorišnom delu kuće (pitati u agenciji za detaljniji opis). Studiji se sastoje od jedne ili dve prostorije sa po jednim francuskim ležajem dimenzija 190x150cm, i još jednim francuskim ležajem dimenzija 190x120cm, ili krevetima na sprat standardnih dimenzija 190x90cm. Studiji takođe poseduju i , TV/KAT, klima uređaj (korišćenje je besplatno), noćni stočić, orman, kao i kuhinjski deo koji je u potpunosti opremljen sa posuđem, rešo sa dve ringle, frižider, aspirator. Kupatila su sa ukusom napravljena i imaju tuš/wc. Terase dvorisnih studija su prostrane, ali prolazne i gledaju na zadnji deo kuće, kao i na krovove drugih kuća.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA (BESPLATNO); *INTERNET WI – FI (BESPLATNO); *ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE 4-tog i 7-mog DANA

 

inna2sole

 

PROGRAM PUTOVANJA

    1-2 DAN:  Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici.   

    Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE

    3-11 DAN:   Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/     

    12-13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak  po    

   dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.

 ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz (osim za smene označene *), međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.  

POPUSTI ZA DECU U APP:

Dete do 7 godine, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju – besplatno.

Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punolpatezne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.  

PREVOZ:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 20:00 sati.

Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, sto se može odraziti na promenu satnice polazaka

*GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA

CENA PREVOZA:                                                                                                                                                                                                                     Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 60€ za decu do 12 godina 45€, u jednom pravcu 55€ za odrasle i 50€ za decu 12 godina.

Cena prevoza iz Novog Sada povratna karta – odrasli 65 eura, deca do 12 god. 60 eura.

*Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 1.000,00 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.

Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA -AD BEOGRAD na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

*Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.

*Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana do 15.12.2014. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.

*Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

NAPOMENA:  Početak korišćenja apartmana – studia od 14:00 sati na dan dolaska  a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00  sati. Higijenu u apartmanima – studiima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije.

*Putnici su duzni da postuju kucni red objekta u kom su smesteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je duzna da vrati pare putnicima.

* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm.

* Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

*Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni