Hotel app Miramare

Hotel app Miramare se nalazi na 10m od plaže Paradiso i 900m od centra Neos Marmarasa. Kompleks se sastoji od više zgrada-bungalova u lepo uređenom dvorištu, kojim dominiraju palme, održavani travnjaci i cvetne aleje i u svom sastavu ima izuzetno komforne studie za smeštaj dve ili tri osobe, i apartmane za smeštaj četiri do pet osoba. U toku letnje sezone, više puta dnevno, saobraća turistički vozić od Paradiso plaže do centra Neos Marmarasa.
Najbliži supermarket je udaljen 70m od kompleksa. Lekarske ordinacije i apoteke su u centru Neos Marmarasa.

Sobzirom da se nalazi na samoj plazi Hotel app  Miramare preporucujemo porodicama sa decom kao i svima kojima je odmor u predivnom komplexu pored same plaze na prvom mestu.

Hotelski servis, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

 

SADRŽAJ HOTELA: Dvorište, recepcija, internet veza, ležaljke i suncobrani na plaži, restoran, parking prostor.
– 1/2 studio – dva standardna ležaja
– 1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj
– 1/4 app – jedan francuski ležaj širine 160cm u sobi za spavanje, a u dnevnoj sobi jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje.

SADRŽAJ STUDIA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, fen, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarić¡, toaletni sto sa ogledalom, TV, sef (besplatno korišćenje), klima uređaj, internet veza, terasa sa garniturom za sedenje.
SADRŽAJ APP: jedna soba za spavanje sa jednim francuskim ležajem, orman, noćni ormarić, toaletni sto sa ogledalom a u dnevnom boravku jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje i kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor),sto za ručavanje, kupatilo, fen, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarići, toaletni sto sa ogledalom, TV, sef (besplatno korišćenje), klima uređaj, internet veza, terasa sa garniturom za sedenje.

miramare

Popust za uplate u celosti je 15 %.

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici.

Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE.

3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA: Najam studia za 10 noćenja/11 dana, troškove organizacije i usluge predstavnika agencije. ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz, međunarodno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.

POPUSTI I DOPLATE ZA DECU U STUDIIMA / APARTMANIMA:

Jedno dete do 6 godina u zajedničkom ležaju – besplatno.

U 1/3 studiu mogu boraviti najviše tri odrasle osobe i jedno dete do 6 godina. Dete od 06-12 god. kao četvrta osoba plaća 8 eura dnevno i ima pomoćni ležaj.

U 1/4 apartmanu mogu boraviti najviše četiri odrasle osobe i jedno dete do 6 godina. Dete od 06-12 god. kao peta osoba plaća 8 eura dnevno i ima pomoćni ležaj.

ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE:

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju ne ispravnosti i ne dobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Molimo proverite važnost Vaših putnih isprava, naročito dečje pasoše! Za ulaz u zemlje EU potrebno je da putna isprava važi 90 dana nakon povratka sa putovanja.

PREVOZ:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).

Polazak iz Beograda dan uoči smene u 20:00 sati, sa parkinga u bloku 42 ul . Antifašističke borbe br.2., preko puta OTC-a Transfer iz Novog Sada, polazak sa parkinga železničke stanice kod stare lokomotive.

Polazak iz Niša dan uoči smene sa parkinga kod Tempa u 23:00 sata.

Polazak iz Leskovca dan uoči smene u 23:45 sata, sa parkinga kod železničke stanice. Povratak iz Neos Marmarasa poslednjeg dana boravka u 18:00 sati sa parkinga.

PUTNICI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA, KAO I DA NA DOGOVORENO MESTO POLASKA BUDU 15 MIN PRE UGOVORENOG VREMENA.

CENA PREVOZA:

Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 60€, za decu do 12 godina 50€, u jednom pravcu 40€ za odrasle i 30€ za decu do 12 god. Doplata za transfer iz Novog Sada u oba pravca za odrasle 20€, za decu do 12 godina 15€.

Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Niša (sa usputnim stanicama do Bujanovca) za odrasle 50€, za decu do 12 godina 40€, u jednom pravcu 35€ za odrasle i 25€ za decu do 12 god.

Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište.

Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.

Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti.

UPLATA 15 DANA PRE POLASKA.

NAPOMENA U VEZI PREVOZA:

Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja.

Marš-ruta prevoza i transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila je isključivo u nadležnosti organizatora putovanja. Marš-ruta ne mora biti najkraćim putem – direktno.U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do predviđenog mesta polaska. Način prevoza i transfera ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.

TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!

NAČIN PLAĆANJA:

Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34.

Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.

Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2016. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.

Kreditnim karticama.

Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJNIH JEDINICA:

Početak korišćenja studia – apartmana od 14:00 sati na dan dolaska a napuštanje studia – apartmana zadnjeg dana boravka u 09:00 sati. Higijenu u studiima – apartmanima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u studiima – apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije.

NAPOMENA U VEZI PREDSTAVNIKA AGENCIJE:

Prvog dana boravka predstavnik agencije na info-sastanaku daje sve potrebne informacije, koje gostima mogu koristiti za vreme boravka ili za slučaj eventualne pomoći i mogućih fakultativnih izleta. Predstavnik agencije je obavezan da dočeka, isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu ali to ne podrazmeva celodnevno i svakodnevno prisustvo.

Molimo goste da u slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kakvog drugog problema, obaveste predstavnika agencije na info-sastanku prvog dana boravka. Reklamacije i primedbe za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku neće biti uvažene.

U slučaju bilo koje incidentne situacije (krađe, tuče, saobraćajne nezgode…) molimo goste da se direktno obrate nadležnim organima zemlje u kojoj su na odmoru. U ovim i sličnim situacijama predstavnik agencije je ovlašćen samo da posreduje između gosta i nadležnog organa.

Na vaučeru i na oglasnoj tabli u vili i u hotelu upisano je ime i kontakt telefon predstavnika agencije.