Na samoj obali mora u samom centru Neos Marmarasa nalazi se Aparthotel Teodoros. Aparthotel Teodoros  je  plaže Paradiso udaljena je 20 min. hoda, ili par minuta vožnje brodićima koji svakodnevno voze putnike do željenih plaža. Hotel je u potpunosti renoviran 2015. i ove godine ce primiti svoje prve goste. U našoj ponudi imamo moderno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i četvorokrevetne i petkokrevetne apartmane. Većina soba ima direktan pogled na more. Smeštajne jedinice nalaze se na prvom spratu hotela, poseduju LCD TV sa srpskim kanalima, klima uredjaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma, Wi-Fi (slabog protoka), mini frižider, kupatilo sa tuš kadom i terasu sa garniturom za sedenje. Usluga smeštaja je na bazi polupansiona, koja obuhvata doručak i večeru. U okviru hotela nalazi se restoran sa baštom koja se nalazi pored samog mora, recepcija kao i prostorija za poslednji dan boravka. Čišćenje soba je svakog dana, zamena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka. U neposrednoj blizini hotela nalazi se pošta, nekoliko banaka i veliki broj prodavnica. Boravak u hotelu Theodoros omogućiće Vam da na najlepši način doživite sve čari Neos Marmarasa.

Napomena: prikazane fotografije su radna verzija, konačne fotografije potpuno renoviranog objekta biće dostupne oko 11.04.2015.

Molimo kliknite na tabelu (+)za uvecanje

theodoros

 

 

– Osobe sa navršenih 10 godina starosti se računaju kao odrasle osobe.
– Uslovi za treću odraslu osobu i decu do 10 godina (popusti se računaju samo uz dve puno plative osobe):

– jedno dete u dvokrevetnoj sobi, do 10 godina, u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dete plaća samo prevoz, ako ga koristi.
– treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi – BESPLATNO.
– četvrta osoba može biti u trokrevetnoj sobi BESPLATNO samo ako ima do 10 god. Treća i četvrta osoba plaćaju samo prevoz, ako ga koriste.
– deca u apartmanima plaćaju punu cenu smeštaja osim u slučaju da su u pitanju deca do 2 godine starosti. Minimalan broj punoplativih putnika u 1/4 app je četiri dok je u 1/5 app pet putnika.

 

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Neos Marmaras – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Neos Marmaras – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 13. dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe, smeštaj (apartman / soba I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja sa uračunatim polupansionom, u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato: autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša), međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

barcino bustabela halkidiki

Prevoz se vrši autobusima turisticke klase, visokopodni autobus ili dabldeker veličine, (TV, klima, DVD, WC…).

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2016. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. – Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).