Vila Teodora Pefkohori

Vila Teodora se nalazi na glavnoj ulici pri samom ulasku u centar Pefkohorija, pored velikih supermarketa Masutis i Marinopulos. Udaljena je oko 150m od najlepše i najšire plaže u Pefkohoriju. Vila se sastoji od dva objekta u kojima se nalaze apartmani za smeštaj najviše četiri odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi apartmani sadrže odvojeni trpezarijski deo sa kuhinjom (mini šporet, frižider i osnovni potrebni pribor) i stolom za ručavanje, dve odvojene spavaće sobe, TV, sef, klima-uređaj (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. U jednoj od spavaćih soba se nalaze dva spojena standardna kreveta i sofa, a u drugoj dva spojena standardna kreveta s mogućnošću izvlačenja trećeg ležaja. Garderobni plakari se nalaze u obe sobe. U dvorištu vile se nalazi dečje igralište, pravi raj za najmlađe. Veličina apartmana je cca 40m² + terasa.
Vila Teodora ima sopstveni parking (8 parking mesta na 12 apartmana).

 

 

teodora

Popusti i doplate za dodatne usluge dodatna osoba 3. osoba 0-12 godina u 1/2 i 4. osoba 0-12 godina u 1/3 besplatno i koristi zajednički ležaj u vilama IPOKAMPOS i LAKIS, 5. osoba 0-12 godina u 1/4 besplatno i koristi zajednički ležaj u vili LAKIS jedna osoba u 1/2 popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija pomoćni ležaj doplata 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) u vilama HARULA i LAKIS klima-uređaj doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) u vilama PLATIA, EOLOS i PELLA; uračunat u cenu 14.06 – 07.09. u vilama IPOKAMPOS, LAKIS, TEODORA, KSANTOS, HARULA, J&J PEFKOHORI i PAPAS, u svim ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) BAZEN u vilama Pella i Eolos korišćenje bazena i ležaljki je uz poručeni sendvič ili bilo koje piće (voda, sok, pivo, viski, koktel…); deca 0-12 (obavezno uz nadzor roditelja) besplatno i imaju ležaljku, a eventualno piće ili sendvič plaćaju po cenovniku vile; radno vreme bazena je 10-19 časova, bar pored bazena je otvoren 10-23 časa (i duže ukoliko ima gostiju)

AUTOBUSKI PREVOZ                 ODRASLI              DECA DO 12 GODINA

POVRATNA KARTA                           60 €                       40 €

JEDAN PRAVAC                                 40 €                        30 €

– Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele u cenovniku. Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa najkasnije 2 dana pred polazak. – Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji). – Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika. – Cene iz tabele su aktuelne u vreme izrade cenovnika i podložne su promenama. – Organizator putovanja određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Stajanja na svim usputnim mestima su moguća. – Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir starost, bolest ili fizičke nedostatke putnika, i nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja. – Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga. – Za zaboravljene stvari u autobusu agencija nije odgovorna

U cenu aranžmana nije uključeno: – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji). – Osiguranje od otkaza aranžmana. – Troškovi fakultativnih izleta. – Individualni troškovi.

Uslovi plaćanja: – Cene izražene u eurima se plaćaju isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke. – Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.

– Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

Putna isprava: – Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

.

U cenu aranžmana je uključeno: – Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe. – Smeštaj  na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana. – Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji. – Troškovi transfera. – Troškovi organizacije puta.