Vila Harula je udaljena samo 20m od plaže i glavnog gradskog šetališta.

Raspolaže prostranim trokrevetnim i dvokrevetnim studijima smeštenim na prvom i drugom spratu objekta. Na prvom spratu se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, od kojih svaki ima jedan bračni ili dva spojena standardna kreveta (većina studija sadrži još i ležaj na razvlačenje), kompletno opremljenu kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, mikrotalasna rerna, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Drugi sprat, pored trokrevetnog studija kao na prvom spratu, poseduje i velike apartmane za smeštaj 6-8 gostiju. Sve smeštajne jedinice imaju TV i klima-uređaj (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09).

Blizina plaže i prateći sadržaji (butici, prodavnice, taverne, kao i igraonica za decu u prizemlju vile), čine ovaj objekat primamljivim. Veličina studija je cca 20-25m² + terasa, a apartmana cca 35-45m² + terasa. Vila Harula nema sopstveni parking.
NAPOMENA: Drugi sprat vile je u završnoj fazi izgradnje. Konačan završetak radova se očekuje u martu 2015. godine. Na jednoj od slika predstavljen je grafički prikaz idejnog rešenja budućeg izgleda smeštaja.

harula

bus ttrade

 

Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz:

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i to 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 21:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 21:30 (pumpa Jugopetrol); Požarevac – 21:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 22:00 (motel Velika Plana); Svilajnac, Topola – 22:15 (motel Stari hrast); Batočina – 22:30 (motel Košuta); Jagodina – 23:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija 23:15 (motel Ravanica); Paraćin 23:20 (restoran Tito); Pojate – 23:30 (restoran Evropa); Aleksinac – 23:45 (pumpa Jugopetrol); Niš – 00:00 (preko puta motela Nais / pumpa Jugopetrol); Leskovac – 01:00 (motel Atina); Vranje – 02:30 (pumpa Jugopetrol). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (JP pumpa) – 22:30 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 01:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti. 2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 17 časova po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

Program putovanja za putnike koji koriste sopstveni prevoz: 1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele u cenovniku. Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa najkasnije 2 dana pred polazak. – Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji). – Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika. – Cene iz tabele su aktuelne u vreme izrade cenovnika i podložne su promenama. – Organizator putovanja određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Stajanja na svim usputnim mestima su moguća. – Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir starost, bolest ili fizičke nedostatke putnika, i nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja. – Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga. – Za zaboravljene stvari u autobusu agencija nije odgovorna.

U cenu aranžmana je uključeno:Vansezonski aranzmani – Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe. — Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji. – Troškovi transfera. – Troškovi organizacije puta.

U cenu aranžmana nije uključeno: – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji). – Osiguranje od otkaza aranžmana. – Troškovi fakultativnih izleta. – Individualni troškovi.

Uslovi plaćanja: – Cene izražene u eurima se plaćaju isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke. – Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora. –

Uplate se mogu izvršiti:  na tekući račun Organizatora, čekovima građana i gotovinski na blagajni. Putna isprava: – Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.