Vila Maria Jerisos

Na  samo 80m udaljenosti od pescane  plaže u Jerisosu nalazi se vila Maria . Raspolaže jednosobnim apartmanima i studiom. Apartmani u Vili Maria Jerisos su sa jednom spavaćom sobom sa dva ležaja i opremljenom kuhinjom-trpezarijom sa ležajem na razvlačenje, kupatilom (TWC), TV/AC, klasičnom ili malom terasom.Studio je opremljen sa dva ležaja, pomoćnim ležajem-foteljom na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, kupatilom (TWC), TV/AC, bežični internet. Ispred vile nalazi se bašta sa roštiljem koja je na raspolaganju gostima.

OPIS SMEŠTAJA: 

Studio 1/2+1 – dva osnovna ležaja + jedan pomoćni ležaj na izvlačenje-fotelja, kuhinja, terasa, kupatilo(TWC), TV, AC
Apartman 1/2+1 mala terasa – spavaća soba sa dva osnovna ležaja i u dn.boravku ležaj na izvlačenje, kuhinja, trasa, kupatilo(TWC), TV, AC
Apartman 1/2+2 mala terasa – spavaća soba sa dva osnovna ležaja i u dn.boravku ležaj na izvlačenje-fioka, kuhinja, kupatilo(TWC), terasa,TV, AC

 

Jerisos-vile-mapa-2015-marcopollo

MARIA JERISOS

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

-Cena povratne autobuske karte sa polaskom iz Beograda je 60 eur, iz Niša 50 eur. – Deca od 0-2 godina (bez sedišta) gratis, deca 0-12 godina iz Beograda -50 eura, iz Niša – 40 eur.

-Karta u jednom pravcu, za odrasle i decu je 40 eur.

* Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eur po osobi (minimum 15 putnika)*

Uslovi i način plaćanja

Cena uključuje : – 10 noćenja u odabranim studijima ili apartmanima – Usluge predstavnika agencije u toku boravka – Organizacija i voĎstvo puta.

Cena ne uključuje: Autobuski prevoz,  Doplata za klimu Medjunarodno zdravstveno i putno osiguranje.

Ostale nepomenute usluge

Uslovi i način plaćanja: Cene prikazane u tabelama su u EUR, plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Čačanske Banke AD na dan uplate.

Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, i ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćen iznos ne podleže promeni usled promena kursa EUR/RSD

*UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, ostatak minimum 15 dana pred početak putovanja.

*UPLATA NA RATE ČEKOVIMA GRAĐANA Akontacija 30 % prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. og u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.10.2016. Za rate koje dospevaju posle termina korišćenja aranžmana, minimum 10 dana pre putovanja se deponuju čekovi, uz uvećanje duga 2% na mesečnom nivou. *ADMINISTRATIVNA ZABRANA Akontacija 30 % prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.10.2016. Po uslovima ugovora sa poslodavcima korisnika. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu EUR Čačanske banke AD na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani.