Amsterdam-8-Mart-Avionom

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

PROGRAM PUTOVANJA:

04.03. – 1.dan SOFIJA / AMSTERDAM

Dolazak na aerodrom u Sofiji dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let HV5740 u 20:00h. Po sletanju uAmsterdam transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

05.03. – 2. dan AMSTERDAM

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna vožnja brodićem kanalima grada, sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i ”Zlatnom dobu” Amsterdama, bićete iznenadjeni kada čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice… Po završetku vožnje, preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, kući Ane Frank, Rembrandtovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heineken-a! Oni koji žele da uživaju u danu, najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu gde se turisti osećaju kao Amsterdamci. U večernjim časovima, slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih  amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova.  Noćenje.

06.03. – 3. dan AMSTERDAM / ROTERDAM

Slobodno vreme za istraživanje grada ili fakultativni odlazak vozom do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i najrazličitijim zgradama podseća na grad iz SI-FI filmova iz budućnosti…Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuvene Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog, šljaštećeg grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100m visoki Euromast toranj sa koga se ceo Roterdam pruža kao na dlanu. Povratak u Amsterdam. Uveće obavezno posetite Rembrandt plein, trg na kome se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih, koji ujednom, poput Leidsepleina, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Slobodno vreme. Noćenje.

07.03. – 4 dan AMSTERDAM / ZAANSE SCHANS

Slobodan dan ili u prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača..Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu, šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi. Noćenje.

08.03. – 5.dan AMSTERDAM/EINDHOVEN-NIŠ

Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska transfera na aerodrom. Polazak aviona za Sofiju. Let HV5739 u 17:50h.

Termin putovanja Hotel Početna cena
04 mart/08 mart 2019 Hotel 3*               329€

Dinarski deo aranzmana: 9.900,00 dinara

( deo aranzmana za avio kartu koji je podlozan promeni u zavisnoti od momenta kada se rezervise aranzman )

 

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima + dinarski deo, po osobi i cena je sklona promeni zavisno od datuma rezervacije!

CENA ARANŽMANA DINARSKI + DEVIZNI DEO OBUHVATA:

– Povratni avionski prevoz na relaciji Sofija/Amsterdam/Sofija sa kompanijom Transavia

(uključen ručni prtljag do 10kg)

– Smeštaj u hotelu 3*u Amsterdamu na bazi 4 noćenja (hoteli u ponudi Piet Hein, hotel Atlas, ili hotel iste kategorije tacan hotel znace se 7 dana pre puta )

– Povratni transfer aerodrome/hotel/aerodrom

– Troškove organizacije putovanja

– Usluge pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Transfer Nis / Sofija aerodrom / Nis – 35 eur

– Medjunarodno zdravstveno osiguranje PEPORUKA AGENCIJE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

– Gradsku komunalnu taksu za Amsterdam I okolinu placa se na recepciji hotela

– Fakultativni izleti ( Hag, Seveningen, Roterdam 60€,

Holandsko selo Zaanse Schaans 50€,

Plovidba kanalima Amsterdama 18€ )

Minimalan broj za fakultativne izlete je 20 prijavljenih. Ukoliko je manji broj prijavljenih cene fakultativnih izleta su sklone promeni.

 

USLOVI PLAĆANJA:

30% prilikom rezervacije, ostatak do 15 dana pred polazak

 

NAPOMENA:

Program radjen na bazi minimum 20 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je sklona promenama

U slucaju otkaza aranzmana od strane putnika, na dinarski deo primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio

kompanija. Napominjemo da u slucaju otkaza aviokompanije zadrzavaju visok procenat iznosa avio karte.

.OPŠTE NAPOMENE:
• Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u R.Nemačkoj, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
• Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
• Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u R.Nemačkoj
• Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
• preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.
• Molimo proverite da li Vaš prtljag je u granicama dozvoljneih dimenzija. Za veći prtljag, ćete morati da izvršite doplatu na aerodromu ukoliko prilikom prijave za let se utvrdi da je Vaš prtljag većih dimenzija od dozvoljneog.
• Obavezno proveriti u agenciji informacije o dozvoljneom prtljagu na letu (težine, dimenzije torbe, dozvoljna sadržina)